Obrazovanje se nastavlja

Brok Hill Internacionalna škola radosno dočekuje osnovce koji nastavljaju pripreme za budući život.

Pružanje praktičnog i teoretskog obrazovanja

Naši posvećeni učitelji zajedno učestvuju u izradi plana nastave i aktivnosti učenika kako bismo obuhvatili sve najvažnije lekcije iz svakodnevnog i stvarnog života, iskustva stečenog igrom, mogućnostima za rešavanje problema i učenja uz knjigu.
Svakom detetu omogućavamo učenje uz predmetne učitelje koji rade sa njima kako bi podstakli njihov talenat za muziku, sport i plivanje.

Neprekidno praćenje razvoja naših učenika

Neprekidno praćenje razvoja naših učenika

Tokom godine pažljivo pratimo razvoj naših učeniika kroz redovne i završne testove znanja. Njihovo napredovanje u pisanju, čitanju i računanju takođe pratimo i beležimo na kraju svakog nastavnog perioda, a u skladu sa Cambridge međunarodnim ispitnim sistemom koji je zasnovan na Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Velsa.

Sve završne rezultate i ocene sa kraja školske godine prosleđujemo učitelju u narednoj godini školovanja. Na ovaj način obezbeđujemo preciznu i realnu sliku razvoja i napredovanja svakog našeg učenika.

Neprekidno praćenje razvoja naših učenika

Poštujemo društvo u kojem živimo

Razumemo važnost uklapanja u srpsko društvo i zato deci obezbeđujemo nedeljne dvočase srpskog jezika. Njihovim učiteljima je srpski maternji jezik.

Časovi srpskog jezika podeljeni su po starosnim grupama, isto kao što su podeljeni u grupe učenici sa srpskog i van srpskog govornog područja.

Osnovna škola

prati uputstva Cambridge Internacionalnog programa za osnovce (CIPP), za Nivo (Key stage) 1 i 2, razvijajući znanje učenika u oblastima:

english Engleski jezik
english Matematika
english Nauka
english

U osnovnoj školi, učenici takođe prate Nacionalni obrazovni sistem Engleske i Welsa u oblastima : Geografije, Prirodnih nauka, Istorije, ICT, Ekspresivne umetnosti, Fizičkog vaspitanja i Muzičke kulture.

Saznajte više

Upoznajte nas putem društvenih media