Početak važnog putovanja

Odeljenje za najmlađu decu se sastoji iz dve grupe

  • Vrtić (deca od 3 do 4 godine)
  • Predškolska grupa (deca od 4 do 5 godina)

Na početku dečijeg putovanja kroz svet obrazovanja, veoma je važno da se deca razvijaju u sigurnom okruženju, koje ih motiviše. Želimo da vaše dete, sa radošću krene u osvajanje znanja. U Brook Hill Internacionalnoj školi, vaše dete će, moći da iskaže svoje mišljenje i da uživa u interaktivnoj razmeni znanja sa ostalim učenicima.

Više o našem Brook Hill internacionalnom vrtiću možete saznati na našoj web strani.

Početak važnog putovanja
Praćenje pojednačnog napretka

Praćenje pojednačnog napretka

U Brook Hill Internacionalnoj školi, primenjujući Nacionalni obrazovni programi Engleske i Welsa, imamo mogućnost da odredimo individualne sposobnosti svakog deteta i da pratimo i podstičemo njihovo napredovanje kroz ocenjivanje njihovog rada i procenu znanja. Osim što rezultate procene znanja i napredovanja učenik šaljemo roditeljima dva puta godišnje, njih takođe prosleđujemo narednom učitelju, koje učenik preuzima na prelazu u više razrede.

Praćenje pojednačnog napretka

Podsticanje pozitivnog odnosa prema školskim obavezama

U ovom osetljivom periodu dečijeg života, neophodno je poslati deci pozitivnu poruku u vezi sa školskim životom. Kako bismo poboljšali motivaciju i razvoj dece, različiti predavači koji posećuju školu, dele svoja iskustva, organizujemo različite tematske ekskurzije u toku školske godine.

Razvijanje individualnih interesa i potreba

Način učenja u Brook Hill Internacionalnoj školi prilagođen je uzrastu svake grupe, a osmišljeni su prema individualnim interesima dece. Tokom ove faze, deca su podstaknuta da razvijaju nove veštine. Svako dete napreduje onim tempom koji mu najviše odgovara u nastavnoj metodologiji koja uključuje igru i stečeno znanje.

Program za najmlađi uzrast će doprineti da deca saznaju više u oblastima:

img-1
Zdravlje
img-1
Literatura
img-1
Računanje
img-1
Nauka
img-1
Tehnologije
img-1
Ekspresivna umetnost
img-1
Razumevanje sveta oko sebe.

Upoznajte nas putem društvenih media