Brook Hill školaBrook Hill Internacionala škola pre svega je velika, raznolika porodica i srdačno prihvata i vodi računa o svojim učenicima i njihovim roditeljima.

Brook Hill škola

Sport

Zatvoren bazen i sala za sport

Plivanje u zatvorenom bazenu sa AKTIVNIM KISEONIKOM i BEZ HLORA je posebno zadovoljstvo i zdrav način vežbanja. U Brook Hill Internacionalnoj školi, učenici uz pomoć trenera prevazilaze strah od plivanja i razvijaju motoričke funkcije svog tela kroz različite vežbe prilagođene njihovom uzrastu.

Brook Hill Internacionala škola poseduje zatvorenu sportsku salu, prilagođenu za sve vremenske prilike, a koja se može koristiti za različite vidove sportskih aktivnosti.

Brook Hill takodje nudi Program za Plivanje!

Zdrava ishrana

Veoma važan deo obrazovanja danas je učenje dece da jedu i žive zdravo.

Naš blizak prijatelj i poznati svetski kuvar Nenad Veljković pretvara zdrav sastojke u ukusna jela koja pomažu deci da zdravo rastu, razvijaju se i brzo uče.

Naš školski meni sastavljen je i odobren od strane nutricioniste koji se brine o tome da sve što je servirano bude uvek sveže i dobro pripremljeno.

Prevoz - školski autobus

Bezbednost je najvažnija

Profesionali i ljubazni vozači Brook Hill školskog autobusa dovoziće vaše dete sa vaše kućne adrese do škole ujutru i nazad kući na kraju školskog dana.

Na kraju ulice nalazi se parking za roditelje koji dovoze i preuzimaju decu, a ona deca koja putuju gradskim prevozom, autobuske linije 44, 49 i 94 , saobraćaju od različitih delova grada, skoro do same škole.

Klubovi

Različita iskustva najbrže dovode do otkrivanja talenata

Razumemo važnost učestvovanja u različitim aktivnostima, kako bi učesnici otkrili svoje talente postavili svoj prioritete.

Kroz razne školske klubove, naši učenici mogu otvoreno da razmišljaju, koračaju ka zdravoj igri i zabavi, koristeći maštu i logiku.

Učenici mogu izabrati sledeće klubove: strane jezike, debatovanje, čitanje priča, filmski klub, pozorište, glumu, plivanje, škotski ples, pravljenje lutaka, društvene igre, muzičku kulturu, likovnu kulturu, hor, zabavnu matematiku, šah..

EAL

Engleski kao dodatni jezik

EAL aktivnost je predviđena za učenike kojima engleski nije maternji jezik, određena prema nivou i potrebama učenika. Učeći kroz redovne časove, igru i zabavu, nastava se odvija sve dok svaki učenik ne stekne samostalnost u radu.

Čuvanje dece posle škole

Oslonite se na nas!

Slobodno možete završiti svoj radni dan bez razmišljanja gd će vaše dete biti između 15.00 i 17.00 časova. Brook Hill Internacionalna škola daje mogućnost da vaša deca ostanu pod nadzorom nastavnika u školskom boravku.
Vreme provedeno u školskom boravku, učenici mogu iskoristiti da završe svoj domaći zadatak ili za igranje sa svojim prijateljima.

Čuvanje dece posle škole

Brook Hill Internacionalna porodica, svakim danom postaje sve veća! Dođite, budite deo škole u kojoj učitelji uče decu kao da žive zdravo, da budu uspešni, ispunjeni i srećni..

Upoznajte nas putem društvenih media