Podstičemo toleranciju, akademsko usavršavanje, porodične i moralne vrednosti

Od suštinske važnosti za dalji razvoj svakog deteta je postavljanje pravih vrednosti kao osnove za sve dalje životne odgovornosti. U Brook Hill Internacionalnoj školi, decu učimo pre svega međusobnom poštovanju, toleranciji, negovanju porodičnih i moralnih vrednosti, značaju i važnosti akademskog usavršavanja. Takođe ih podtičemo da razvijaju osećaj za zdravu konkurenciju što će im biti od velike koristi u kasnijem životnom periodu. Verujemo da je, pored pružanja najboljeg obrazovanja, zadatak naše škole da podstakne dečiju maštu, razvije radoznalost i pruži podršku celokupnom razvoju svakog deteta.

Podstičemo toleranciju, akademsko usavršavanje, porodične i moralne vrednosti
Posvećeni nastavnici

Posvećeni nastavnici

Naš nastavni kadar dolazi iz svih krajeva sveta, ali ono što ih povezuje jeste predanost i upornost u pružanju najboljeg mogućeg obrazovanja za vašu decu. Njihov osnovni, zajednički cilj, jeste da vaše dete postane obrazovana osoba, sigurna u sebi i svoje znanje, ponosna na svoje kvalitete.

Posvećeni nastavnici

Pozitivno, aktivno i bezbedno okruženje

Lokacija Brook Hill Internacionalne škole pažljivo je birana za vaše dete. Prednost lokacije naše škole je u izolovanosti od gradske buke i zagađenja, koju obezbeđuje širok pojas šume kojim je okružena. Škola je smeštena u mirnom i tihom delu grada, u blizini mnogih ambasada i diplomatskih predstavništava.

Internacionalno okruženje

Jedan od razloga zašto nam toliko roditelja veruje jeste naša doslednost u motivisanju učenika da budu ponosni na svoju kulturu, religiju i običaje, ali i da se upoznaju i uzivaju u iskustvima koje im pruža upoznavanje sa drugim kulturama, jezicima i religijama.

Internacionalno okruženje
Roditelji uvek imaju pravo glasa

Roditelji uvek imaju pravo glasa

Posebno smo ponosni na odnos koji od početka negujemo sa roditeljima naših učenika. Od prvog sastanka na početku, do poslednjeg susreta na kraju školske godine otvoreni smo za razgovor. Roditeljski sastanci su nam od velike važnosti jer insistiramo na interaktivnoj komunikaciji sa roditeljima u vezi sa njihovim detetom, tako da roditelji imaju uticaj na obrazovanje dece i slobodni su da budu aktivno uključeni u razvoj svog deteta.

Roditelji uvek imaju pravo glasa

Uvek se trudimo da izađemo u susret potrebama naših učenika, bilo da su one lične ili obrazovne. Naša najveća nagrada je kad naši učenici zadovoljni i sigurni u sebe kroče u svet odraslih, sa najkvalitetnijim obrazovanjem i ljudskim kvalitetima kojim će doprineti razvoju i napretku društva.

Upoznajte nas putem društvenih media