Podstičemo toleranciju, akademsko usavršavanje, porodične i moralne vrednosti

Od suštinske važnosti za dalji razvoj svakog deteta je postavljanje pravih vrednosti kao osnove za sve dalje životne odgovornosti. U Brook Hill Internacionalnoj školi, decu učimo pre svega međusobnom poštovanju, toleranciji, negovanju porodičnih i moralnih vrednosti, značaju i važnosti akademskog usavršavanja. Takođe ih podtičemo da razvijaju osećaj za zdravu konkurenciju što će im biti od velike koristi u kasnijem životnom periodu. Verujemo da je, pored pružanja najboljeg obrazovanja, zadatak naše škole da podstakne dečiju maštu, razvije radoznalost i pruži podršku celokupnom razvoju svakog deteta.

Podstičemo toleranciju, akademsko usavršavanje, porodične i moralne vrednosti
Posvećeni nastavnici

Posvećeni nastavnici

Naš nastavni kadar dolazi iz svih krajeva sveta, ali ono što ih povezuje jeste predanost i upornost u pružanju najboljeg mogućeg obrazovanja za vašu decu. Njihov osnovni, zajednički cilj, jeste da vaše dete postane obrazovana osoba, sigurna u sebi i svoje znanje, ponosna na svoje kvalitete.

Posvećeni nastavnici

Pozitivno, aktivno i bezbedno okruženje

Lokacija Brook Hill Internacionalne škole pažljivo je birana za vaše dete. Prednost lokacije naše škole je u izolovanosti od gradske buke i zagađenja, koju obezbeđuje širok pojas šume kojim je okružena. Škola je smeštena u mirnom i tihom delu grada, u blizini mnogih ambasada i diplomatskih predstavništava.

Internacionalno okruženje

Jedan od razloga zašto nam toliko roditelja veruje jeste naša doslednost u motivisanju učenika da budu ponosni na svoju kulturu, religiju i običaje, ali i da se upoznaju i uzivaju u iskustvima koje im pruža upoznavanje sa drugim kulturama, jezicima i religijama.

Internacionalno okruženje
Uvek Menjajuci

Uvek Menjajuci

Uvek se trudimo da izađemo u susret potrebama naših učenika, bilo da su one lične ili obrazovne.
Naša najveća nagrada je kad naši učenici zadovoljni i sigurni u sebe kroče u svet odraslih, sa najkvalitetnijim obrazovanjem i ljudskim kvalitetima kojim će doprineti razvoju i napretku društva.

Uvek Menjajuci

Upoznajte nas putem društvenih media