Dragi roditelјi,

Jedno od najvažnijih životnih pitanja za svakog od nas svakako je pružanje najboljeg mogućeg obrazovanja našoj deci. Važnu ulogu u procesu odrastanja ima podrška koju im pružamo na početku školovanja sa ciljem da postanu obrazovani, zdravi, uspešni ljudi, čije će znanje biti prepoznato i priznato svuda u svetu. Svesna ovih činjenica, grupa nastavnika sa velikim životnim iskustvom, osnovala je 2012. godine Brook Hill Internacionalnu školu u Beogradu, sa idejom da deci obezbedi mogućnost sticanja najkvalitetnijeg obrazovanja koje bi ih pripremilo za brojne izazove u životu

Cambridge nastavni plan

Brook Hill Internacionalna škola vam nudi Cambridge međunarodi ispitni sistem koji je zasnovan na Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Welsa. Primenom ovog programa, nastava se održava u malim grupama, što obezbeđuje veću pažnju profesora svakom učeniku pojedinačno i stvara mogućnost prepoznavanja talenata učenika u najranijem uzrastu. Na ovaj način učenici stiču kvalifikacije i znanje koji su prihvaćeni na svim univerzitetima širom sveta.

Školske vrednosti

BUDITE SIGURNI DA ĆE VAŠE DETE RASTI U ZDRAVU, TOLERANTNU I OSOBU PUNU SAMOPOUZDANJA.

Negovanjem individualnosti, porodičnih i moralnih vrednosti, gradimo samopouzdanje svakog deteta. Učimo decu da poštuju razlike i druge kulture i da neprestano rade na obogaćivanju svojih znanja i kvaliteta.
Vaše dete će biti srećno, a vi kao roditelj sasvim sigurno zadovoljni i ponosni, što i jeste cilj Brook Hill Internacionalne škole.

Dodatne pogodnosti

U Brook Hill Internacionalnoj školi, najveću pažnju pridajemo sigurnosti Vašeg deteta. Tokom nastavno obrazovnog procesa svakog dana, vaša deca su pod diskretnim i aktivnim nadzorom zaposlenih u školi, koji vode računa o preventivnom delovanju.
Ishrana je takođe važan faktor koji utiče na razvoj dece i visoko je na našoj lestvici prioriteta. Težimo da oblast zdravog života i ishrane bude tretirana kao svi važni obrazovni i vaspitni aspekti.

Upoznajte nas

Ukoliko želite da Vaše dete postane učenik Brook Hill Internacionalne škole, zakažite sastanak i odmah ćete dobiti odgovore na sva pitanja vezano za uslove i pogodnosti koje Vam naša škola pruža.Takođe, biće nam čast da dođete i uverite se u naš kvalitet koji svakim danom opravdava sve veći broj učenika iz svih krajeva sveta.
Kalendar


Pogledajte kalendar

Događaji

Uskršnji dan zabave u Brook Hill Internacionalnoj školi

Uskršnji dan zabave u Brook Hill Internacionalnoj školi

27. Mart

28. mart 2018

Pročitaj više

Obezbeđujemo odlične smernice za život

Saznajte više

Upoznajte nas putem društvenih media