Dragi roditelјi,

Jedno od najvažnijih životnih pitanja za svakog od nas svakako je pružanje najboljeg mogućeg obrazovanja našoj deci. Važnu ulogu u procesu odrastanja ima podrška koju im pružamo na početku školovanja sa ciljem da postanu obrazovani, zdravi, uspešni ljudi, čije će znanje biti prepoznato i priznato svuda u svetu. Svesna ovih činjenica, grupa nastavnika sa velikim životnim iskustvom, osnovala je 2012. godine Brook Hill Internacionalnu školu u Beogradu, sa idejom da deci obezbedi mogućnost sticanja najkvalitetnijeg obrazovanja koje bi ih pripremilo za brojne izazove u životu

Cambridge nastavni plan

Brook Hill Internacionalna škola vam nudi Cambridge međunarodi ispitni sistem koji je zasnovan na Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Welsa. Primenom ovog programa, nastava se održava u malim grupama, što obezbeđuje veću pažnju profesora svakom učeniku pojedinačno i stvara mogućnost prepoznavanja talenata učenika u najranijem uzrastu. Na ovaj način učenici stiču kvalifikacije i znanje koji su prihvaćeni na svim univerzitetima širom sveta.

Školske vrednosti

BUDITE SIGURNI DA ĆE VAŠE DETE RASTI U ZDRAVU, TOLERANTNU I OSOBU PUNU SAMOPOUZDANJA.

Negovanjem individualnosti, porodičnih i moralnih vrednosti, gradimo samopouzdanje svakog deteta. Učimo decu da poštuju razlike i druge kulture i da neprestano rade na obogaćivanju svojih znanja i kvaliteta.
Vaše dete će biti srećno, a vi kao roditelj sasvim sigurno zadovoljni i ponosni, što i jeste cilj Brook Hill Internacionalne škole.

Dodatne pogodnosti

U Brook Hill Internacionalnoj školi, najveću pažnju pridajemo sigurnosti Vašeg deteta. Tokom nastavno obrazovnog procesa svakog dana, vaša deca su pod diskretnim i aktivnim nadzorom zaposlenih u školi, koji vode računa o preventivnom delovanju.
Ishrana je takođe važan faktor koji utiče na razvoj dece i visoko je na našoj lestvici prioriteta. Težimo da oblast zdravog života i ishrane bude tretirana kao svi važni obrazovni i vaspitni aspekti.

Upoznajte nas

Ukoliko želite da Vaše dete postane učenik Brook Hill Internacionalne škole, zakažite sastanak i odmah ćete dobiti odgovore na sva pitanja vezano za uslove i pogodnosti koje Vam naša škola pruža.Takođe, biće nam čast da dođete i uverite se u naš kvalitet koji svakim danom opravdava sve veći broj učenika iz svih krajeva sveta.
Kalendar


Pogledajte kalendar

Događaji

Veče dobrodošlice i otvaranje nove srednje škole

Veče dobrodošlice i otvaranje nove srednje škole

23. Avgust

Imamo veoma uzvudljive vesti!

Pročitaj više
Letnji kamp 2019

Letnji kamp 2019

04. Avgust

Završetak još jednog uspešnog letnjeg kampa!

Pročitaj više
2019 Brook Hill Dobrotvorni Bazar

2019 Brook Hill Dobrotvorni Bazar

08. Maj

25. maja 2019. godine Brook Hill internacionalna škola je mesto zabave i uživanja! Povedite svoje prijatelje i decu da uživaju u danu ispunjenom zabavom!

Pročitaj više

Obezbeđujemo odlične smernice za život

Saznajte više

Upoznajte nas putem društvenih media